Skip to main content
invest in estonia

Chatbot

Viron veroaamu

Päivä: 19 marraskuuta 2021

Aika: 8.30 – 10.30

Paikka: Viron suurlähetystö (Itäinen puistotie 10, Helsinki)

Viron kaupallisella edustustolla Enteprise Estonialla yhdessä Viron suurlähetystön sekä Asianajotoimisto Hedman Partnersin kanssa on ilo kutsua teidät aamukahvitilaisuuteen juuri remontoituun Viron suurlähetystöön kuulemaan ja keskustelemaan Viron verotuksen uusista muutoksista ja verotukseen liittyvistä teemoista, joita pitää ottaa huomioon rajanylittävässä liiketoiminnassa.

OHJELMA:

8.30 Aamukahvi & rekisteröityminen

9.00 Viron suurlähettilään Sven Sakkovin tervehdys*

9.10 Miksi Viroon, palvelut suomalaille yrityksille, Pilvi Hämäläinen, maajohtaja, Viron kaupallinen edustusto / Enterprise Estonia

9.15 – 9.45 Ajankohtaisia asioita Viron verotuksesta, Triin Ahveldt, verokonsultti, Hedman Law Firms *

Triin Ahveldtin esitelmässä käsitellään Viron yhteisö- ja osinkoverotusta tänään ja huomenna sekä mitä on huomioitava asioinnissa Viron verottajan kanssa.

9.45 – 10.15 Suomi on laajentanut ulkomailla rekisteröityjen yhtiöiden verovelvollisuutta – vaikuttaako se Virossa rekisteröityihin suomalaisomisteisiin yhtiöihin? Risto Walden, veroasiantuntija, Lis.Sc., Bilanssi Oy

Risto Walden toimii verotuksen ja tilinpäätöksen asiantuntijana Bilanssi Oy:ssä ja on aiemmin toiminut useita vuosia Helsingin kauppakorkeakoulussa ja verohallinnossa. Hän kuuluu Suomen eturivin asiantuntijoihin kirjanpidollisella ja verotuksellisella osaamisellaan ja on kirjoittanut useita teemaan liittyviä kirjoja ja artikkeleita.

*Presentation in English

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa tapahtumasta:

Pilvi Hämäläinen, [email protected] / +358 400 903696

Rekisteröiminen 15.11.2021 mennessä.

 

Request e-consulting